Wij van de Young Ones stellen ons graag aan jullie voor! Wie zijn wij? Wat is onze achtergrond?

Leer de Young Ones kennen aan de hand van een kort vragenvuur! 

#WHATABOUTUS

NAAM

Nienke Kroon

 

LEEFTIJD

25

WOONPLAATS Amsterdam

 

HOBBIES

Reizen, dansen, uit eten gaan, tekenen, leuke dingen met vrienden doen en lekker op een bootje varen!

 

TROTS OP

Dat ik deel uit mag maken van de Young Ones. Ik ben als laatste bij de groep gekomen en ik ben enorm trots op wat zij tot nu toe al hebben bereikt. Ze werken keihard en de lol spat er van af! Ik ben dan ook trots dat ik hierbij mag horen als nieuwe Young One en hopelijk gaan we alleen nog maar meer knallen!

 

SPIJT VAN

De laatste extra hap die ik ALTIJD in mijn mond stop terwijl ik stiekem al vol zit, omdat het eten zo lekker is. Waardoor ik vervolgens bijna ontplof en me super ellendig voel. En toch het altijd maar weer blijven doen!

 

ADDICTED TO

Het luisteren naar Beyoncé, het kijken van wegzwijmel films en op het terras in het zonnetje zitten met fijn gezelschap, wijntje erbij en, daar is het eten weer, lekkere stokbroodjes!! 

 

NAAM

Mike Lakeman

 

LEEFTIJD

22

 

WOONPLAATS 

Den Haag

 

HOBBIES

Lunchen, uitgaan met vrienden, tv kijken, kleding oppimpen en mijn grootste hobby is de Young Ones!

 

TROTS OP

Dat we de Young Ones helemaal zelf hebben opgestart en stukje bij beetje steeds beter worden en groeien. Ook ben ik er trots op dat we door veel vrienden en familie gesteunt worden.

 

SPIJT VAN

Een groene Eastpack rugtas gekocht te hebben. Toen ik hem kocht dacht ik: Leuk! Lekker opvallend! Toen ik er mee aan kwam op school lagen mijn vrienden in een deuk, wat heb jij nou weer gekocht werd er gezegd. Ik heb de tas twee keer gebruikt en dacht toen, wat ging er in mij om om deze tas te kopen! Kermit de Kikker groen! Ik heb hem dan ook op de eerste de beste rommelmarkt verkocht!

 

ADDICTED TO

Snoep! het is geen gezonde en bewuste keuze haha maar o zo lekker! Watermeloentjes, perzikken, banaantjes, kersen. Zo kom ik wel aan mijn vitamine C. Ook kan ik een hotdog van de Hema niet afslaan, die is en blijft gewoon altijd lekker!

NAAM

Mike Ryan

 

LEEFTIJD

28

 

WOONPLAATS 

Den Haag

 

HOBBIES

Leuke dingen doen met vrienden, uiteten, uitslapen, tv kijken, 

en natuurlijk de Young Ones.

 

TROTS OP

De Young Ones, omdat we alle vier hard werken en we enorm veel lol hebben. Ik ben ook trots op m'n familie die me ontzettend steun en in het bijzonder m'n moeder omdat ze echt werkelijk altijd voor me klaar staat!

 

SPIJT VAN

Zelf m'n haar verven. Ooit geprobeerd voor de lol maar de verf pakte totaal verkeerd uit waardoor ik zo door kon gaan als het broertje van Clown Bassie, dat was minder lollig.

 

 

ADDICTED TO

Patatje oorlog met een berehap met satesaus haha, ja niet echt heel gezond maar ik zeg je eerlijk, ik zou het iedere dag kunnen eten. Er is wel één vereiste, het moet van de Snackbar zijn bij m'n moeder op hoek, die hebben echt de allerlekkerste berehappen van Nederland!

Het is enigzins maar goed dat ik niet meer thuis woon...


 

 

 

NAAM

Sabine Klinkhamer

LEEFTIJD

19

 

WOONPLAATS 

Amsterdam

 

HOBBIES

Dansen, zingen, acteren, de Young Ones natuurlijk en leuke dingen doen met vrienden

 

TROTS OP

De Young Ones, hoe we dit met z'n vieren hebben opgezet en onze hechte vriendschap. Trots op m'n familie en lieve vrienden om me heen. Ik ben ook trots op de leuke dingen die ik tot nu toe bereikt heb en de opleiding die ik doe tot danseres en uitvoerende musicalartiest

 

SPIJT VAN

De lastig puber die ik soms ben geweest, mama heeft veel voor d'r kiezen gehad met mij haha

 

ADDICTED TO

SHOPPPEN! Daar ben ik  echt verslaafd aan! Je hebt nooit genoeg kleding en schoenen... Het is alleen niet zo goed voor portomonnee ;)